26.2.08

Satiated slowly

Já jsem chtěla napsat pojednání o písních kterým se stane to neštěstí, že je hrajou všechna rádia furt dokola. Jenže už jsem zapomněla co napsat, tak jen poznámka, že za všechny posluchače dopředu moc děkuji všem rádiím za postupné znechucení pěkné písně Falling Slowly.

24.2.08

Manikůra II a koniklece

Včera jsem si nechala odborně udělat manikůru. Stálo to spoustu peněz, ale zato vydrží i přelívání guláše.
Dnes jsme byli s našima na výletě, a já jsem se poprvé v životě dostala na Kamenný vrch. Ne že by bylo o co stát, ale je tam malá rezervace kde rostou koniklece. A pak že jsou sněženky a bledule první kvítí co v roce kvete.

22.2.08

Kombajn everywhere

Ježkovy Kombajn už je i na Nyxu. Ještě že nejím ryby, jinak bych se bála, že na mě brzo vykoukne i z krabičky olejovek.

20.2.08

Můj job

Abyste se pořád všichni neptali co v té knihovně dělám

RSS na bloggeru

Právě jsem zjistila jednu nemilou věc: pokud máte na bloggeru blog, ke kterému mají přístup pouze autoři, není možné si jej přidat do RSS čtečky, a to ani do Google Readeru. Na jednu stranu je to samozřejmě logické, protože blogger v takovýchto případech prostě nevytvoří RSS kanál k tomu blogu. Ale na stranu druhou, by bylo fajn, kdyby blogger RSS kanál vytvořil automaticky při založení blogu bez ohledu na přístupnost a moje RSS čtečka by na základě toho, že patří pod stejný účet jako blog poznala, že může odebírání článků povolit.

PS.: Marťas mi teď vysvětlil že to co bych chtěla je blbost, tak vlastně nic. Prostě když nějaký jiný autor napíše spot, chci se to dozvědět aniž bych musela blog pravidelně obhlížet :(

14.2.08

14.2.2008

Já jsem hrozně ráda že dneska nikam nemusim [hlavně na squash] protože mi je pěkně blbě. Já nevim že ta Alterna na mě vždycky zanechá takové stopy; a to jsem tam včera ani nepožívala žádných alkoholických nápojů. Až do dneška bych nevěřila, že kocovinu lze mít i po nekonzumaci alkoholu.
Pro mou tělesnou schránku by taky bylo mnohem lepší, kdyby nemusela vstávat na 8 do práce a hlavně pak neprovádět po pracovišti třetí ročník Střední knihovnické školy [včetně výkladu a praktických ukázek]. No a po tom všem otevřu Marťasův blog.
To je den.

10.2.08

9. 2. 2008

Včera jsme měli děsně náročnej den. Teda hlavně já, protože jsem ještě k tomu měla tak trochu kocovinu. Napřed jsem se vydala na hodinový squash, pak jsme sledovali pokračování komediálního seriálu "Volba prezidenta" a pak jsme jeli se Štěpánkem a Leničkou na výlet. Tedy my jsme jeli na výlet, oni jeli lovit keše. A musím říct, že jsem celý den nemohla zakončit lépe, než sledováním Nominačního večera Českého lva. Ester Kočičková byla výborná a k tomu ještě měla parádní tematický účes.

9.2.08

Hlavně že je večírek

Dnes [a hlavně včera] jsme měli doma večírek. I přes to, že to původně měla být návštěva dvou lidí za účelem zhlédnutí DDR [a ve finále se zjistilo, že si vlastně jen jeli pro nějaké keše a my náhodou bydlíme poblíž], se nakonec u nás sešla alespoň polovina předsedů AviClubu; někteří i s dámským doprovodem. Ale to neva, večírek se vydařil, žádný soused si nestěžoval, a po skončení máme doma více zelené a hlavně portského než před zahájením akce.
Akorát teda nevim jak dám ráno ten sqaush...

8.2.08

Adopce

U nás v práci se rozhodli, že bychom mohli dálkově adoptovat nějaké dítě. V kuchyňce od rána visí papír s nadpisem "Zde prosím dávejte své návrhy:" na kterém již visí fotografie a informace o třech Indických děvčatech. My s Alec bychom ale byly raději pro adopci dítěte z Běloruska, protože to tam přece známe, že, a taky bychom tam mohly jezdit na návštěvu.

Jo, a ještě vtip, když je ten pátek:

5.2.08

4.2.08

Výlet

Včera jsme s našima vyrazili na výlet. Ve Šlapanicích jsme byli nuceni uskutečnit malou přestávku, protože cesta do Prace byla ucpaná masopustním průvodem, ale to neva, alespoň jsme se prošli po náměstí. Na Mohylu míru jsme i tak dorazili ještě za světla. Bylo to fajn.